Så blev det 7 ugersdag for de 5 hvalpe. Ole fra DKK har netop været her og chippe dem og stamtavlerne er i hus! Ole er den roligste mand jeg kender og han har til dato lavet fint arbejde her hos os og hvalpene opdager knap nok hvad der foregår. Den største protest kommer af at blive fastholdt de få sekunder det tager, og det er da til at forstå når de nu er vant til det frie hvalpeliv, hvor selv en lille indhegning giver grund til brok fra de små!

Ellers alt vel som sædvanlig var jeg lige ved at sige…………På tirsdag skal vi til dyrlæge hvor de skal øjenlyses, vaccineres og sundhedstjekkes.

Ugen er gået med en masse leg og et forsøg på at få en rytme startet hvor de kommer ud hver gang de har spist, sovet eller leget og de er meget glade for at være ude. Så renlighedstræningen er godt igang…. og så har vi haft flere dejlige besøgende. Igår kom barnebarnet forbi og det vakte vild hvalpejubel at få lov at “jagte” ham rundt i haven (lidt som kongens efterfølger).

Vægte idag 7 uger: Sorgenfri 2520g, Shu BI Dua 1125g, Stærk Tobak 1960g, She Wanna Bi Free 2360g og Står På En Alpetop 2025g.