Flere af Elverlamserne var til Lydighedsprøve og til Rallyprøve i Albertslund i w.e. Lørdag var vi jo i Valby som tidligere skrevet og kunnne derfor ikke være der lørdag. Så da det blev søndag og vi havde overstået Hvalpetræningen, så gik vi da ned og heppede på dem vi kendte.

Det blev til en hyggelig dag, på trods af den f….. regn der af og til stod ned i stænger. Quinnie, Paprika og Laura fik den helt store socialiseringstur rundt og fik hilst på mange og de snorksov flere timer efter vi kom hjem om eftermiddagen.

Lidt resultater:

Margit og Isa var til LP1 om lørdagen, de fik en 2. præmie. Isa blev tissetrængende i ringen, det var ikke så populært………………

Linda og Gucci var også til LP1 om lørdagen og da Gucci mente hun skulle ud af ringen midt under prøven, ja så blev det heller ikke den helt store pointscore…………..

Nanna og Sydney var på både lørdag og søndag til LP2. Det gik superfint lørdag og Sydney har nu ny titel LP1 LP2 Elverlamshuset Xenia (Sydney) hun fik 197 point og blev 2. vinder på dagen. Søndag blev det til en 2. præmie!

Bo og Gismo var til LP 1 søndag. De klarede sig rigtig godt og scorede 169,5 point og en 1. præmie. Gismo har nu også ny titel LP1 Elverlamshuset’s Gismo.

Anita og LP1 LP2 RB RØM Osseau var til Rally Ekspert lørdag, og Osseau fik sin 2. pind 96 point og blev 3. vinder på dagen. De mangler nu kun en pind til hans nye titel……..

Elverlamshuset gratulerer til alle hunde og ejere, vi er stolte af jer allesammen og glædes over de gode aktiviteter I alle laver med jeres hunde!