Idag var vi i Valby for at udstille Katinka og Obelix, dommer var Freddie Klindrup.

Obelix kritik: 9 måneder gammel han, middelstor med udmærket hoved og udtryk, korrekt bid, velplacerede øjne, korrekt ansat bårne ører, udmærket hals og krop for sin alder, gode benstammer, normalt vinklet, bevæger sig godt fra siden og for, på dagen lidt indtået bag. Udmærket pels og farve, godt temperament. Exc. 2.placering juniorklasse.

Katinkas kritik: 13 måneder middelstor tæve, feminint hoved med godt udtryk, korrekt bid, godt næseparti og skalle. Øjne af god farve en anelse tunge ører, udmærket hals krop og passende benstammer. Korrekt vinklet, udmærkede bevægelser, dog en anelse tåtrang bagi. Ikke i fuld pels på dagen men udmærket pelskvalitet, dejligt temperament. Exc. CK 2. placering juniorklasse.

Så det var da meget godt, taget i betragtning at Katinka har smidt stort set al underpels og det var Obelix’s første udstilling. Bagefter gik vi en tur i området og fik handlet lidt og så ellers hjemad med et par trætte juniorer.

Tak for godt selskab idag, det var hyggeligt og vi fik da sendt det meste regn langt væk igen!