S2-kuldet er født. De kom til verden igår eftermiddags og der gemte sig 5 hvalpe i Ulrikke. De blev født indenfor 11/2 time, og alt gik ganske fint. Ulrikke brugte lang tid på at blokke op, men da hun først fik rigtige veer, ja så kom den første allerede efter 15 minutter. Så supergodt af yndige Ulrikke, som bare ser så sød ud når hun har hvalpe.

Far til hvalpene er Carson, som også hedder Rikadon Toven Bi All Means.

Det blev til 1 tæve og 4 hanner. Tæven og den ene han er sort/hvide, øvrige 3 hanner er tricolour. men fælles for dem alle er, at de er kulravende sorte med meget lidt hvidt. De vejer fra 185 til 250 gram, er tykke og runde og de bliver passet ganske nydeligt af deres mor.

Herunder lidt billeder taget idag til formiddag, d.v.s. ikke engang et døgn gamle hvalpe. Bær over med mig, men Ulrikke forlader dem nødigt, så billeder af hver enkelt må vente lidt endnu. For hver gang jeg forsøger mig med enkeltfoto af et af vidunderne, så puffer hun mig pænt væk og ruller hvalpen tilbage “på plads”..