Regnen er ikke nået til os endnu og jeg fik taget lidt billeder af Paprika og Quinnie som nu er 3 mdr. Af Laura som er 9 mdr. og af Ulrikke som skal føde om cirka en uge. De var i haven, Rosa var der også men hun klistrede op ad mig og ville klappes hele tiden, så ganske umuligt at tage billeder af hende…….

Ulrikke er tyk, og hun mener vist også selv vi nærmer os et tidspunkt for fødsel, for som sædvanlig skulle hun lige ind i hulen ude i haven. Vi har et buskads med noget gammel bevoksning og en masse efeu hen over, som danner en hule med indgang fra haven og en udgang dybt ind i buskene bagved…………… Flere af vores tæver laver dette stunt når de er gravide, og gad vist om de gentlig helst vil være derude med deres hvalpe når det kommer til stykket. De får ALDRIG lov at prøve, vi sætter pris på lidt mere hygiejne med bløde dyner og rene fødekasser når der skal fødes, og ikke jordgulve og beskidte maver!!

Lidt billeder som lovet: