Så er Kristihimmelfartsferien vel overstået med det skønneste sommervejr man kunne ønske sig. Vi har haft travlt og udnyttet feriedagene godt; Først blev niecen konfirmeret. Så søsters 50 års fødselsdag, fri lørdag og søndag dejligt besøg af kommende hvalpeejere. Så nu er der nedtælling til den kommende fødsel om knap 2 uger. Ulrikke er stor og ganske tyk, lidt besværet og med en noget bredsporet gang i meget langsomt tempo. Vi glæder os helt vildt……………..

Apropos Ulrikke, så har vi taget hendes datter Laura tilbage i kennelen. Hun er 9 mdr. gammel og har ikke haft de bedste vilkår i sit korte liv.

Da hun var 8 uger gammel og rejste herfra, var hun en fræk lille selvsikker tøs, med masser af nysgerrighed og mod på livet. I dag er hun usikker, har haft en periode med lavt eller slet intet fødeindtag og hun er lille og spinkel og noget på vagt overfor hvad der sker omkring hende.

Allerede første aften spiste hun en fuld portion mad og mere til. Hun er blevet helt rolig ved det der sker her i kennelen, leger med de andre og har indtaget en plads i den flok på ialt 6 som hun er sammen med.

Nu får hun fred og ro og stabilitet her, så ser vi om hun profiterer af det og så skal vi igang med en mere intensiv træning. Vi håber det ikke er for sent at få hende på ret kurs igen.

Og til slut, så er Sofie på besøg hos Oliver (Felthorn Insider) i Jylland og idag er det lykkedes med den første parring, så måske får vi børn efter de to omkring d. 8. August.