I lørdags var vi med på bytur med hvalpeholdet i Albertslund. Vores træner Hanne har et fast punkt på programmet med hvalpeholdene, og det er en tur i Albertslund Bycenter. Det er fantastisk for hvalpene at være med til. Vi mødes foran supermarkedet og går igennem tunnellen under toget. På vejen tager vi en lille tur op på perronen med elevatoren og ud og kigge på tog der kører forbi.

Quinnie og Paprika var stort set ikke bange for noget, men de håndterer det forskelligt det de oplever, det fandt jeg da ud af på denne tur; Quinnie er utålmodig og vil bare opleve alt muligt, fremad over stok og sten i fuld fart. Går det for langsomt piber hun og begynder at kede sig, en utålmodig lille laban er hvad hun er lige p.t. Paprika tager bestik af situationen og går så ud i den. Skifter underlaget stikker hun hovedet frem og orienterer sig og går så ud på nyt underlag, men hun er ikke bange og vægrer ikke, men opfører sig nok mest fornuftigt af de to, idet hun ser sig for!

Men jeg er godt tilfreds med dem begge to, og de har det herligt sammen.

Efter at have været på perronen, gik vi videre under tunnellen og tilbage igen til menneskemylderet. Vi fik hilst på mange børn, cykler, indkøbsvogne, andre hunde og meget meget mere. Vi gik også igennem døre der åbnede automatisk, var omme bagved ved kanalen for at se på vandet, og de fik et lille frikvarter på en græsplæne hvor de lige kunne lege lidt!

Herefter tilbage igennem endnu flere mennesker, og til et supermarked hvor de først blev fotograferet i samlet top og herefter blev bundet af skarpt overvåget af Hanne og vi skulle så forlade dem for en kort stund. Jeg tror de fleste klarede sig godt igennem de par timers bytur, men alle hvalpe var meget trætte bagefter og mine måtte bæres ud til bilen og faldt i søvn i mine arme.

Ikke alle var med på byturen fordi det var forlænget w.e. p.g.a. St. Bededag og flere var taget i sommerhuset, men når alle er der, så deltager 6 hvalpe fra Elverlamshuset og det er jo en ekstra fornøjelse for mig at kunne følge de små videre ud i livet.

Billeder herunder er taget af Bo Nielsen: