Idag drog vi mod Næstved fra morgenstunden, Sylvester og Ivanhoe skulle udstilles. Det var Sylvesters første udendørs udstilling og det var lidt vigtigt at det gik godt for ham. Og det gjorde det også lige indtil ringassistenten syntes der skulle ryddes op i teltet samtidig med at det var Sylvesters tur til at blive fremvist for dommeren. Han var kommet ned af bordet og skulle gå frem og tilbage og så kom der bare et brag af den anden verden fra papkasser der blev sammenklappet med fynd og klem lige bagved ham inde i dommerteltet. Han fik et chok og hoppede en halv meter ud til siden og så nægtede han at tage opstilling foran teltet så dommeren kunne se ham fra siden. Han blev ved at smække rumpen ud så han stod med front mod dommeren fordi ringassistenten fortsatte med at klappe papkasser sammen indtil jeg bad hende stoppe. Men da var skaden sket og han ville ikke stille sig pænt op, så han fik en Very Good og et “shy” på kritikken. Så den kritik er lige til brændeovnen og udstillingsgebyret er penge ud af vinduet…….. Jeg overvejede en klage, men opgav igen fordi det er for bøvlet. Og hvad får jeg ud af det?? Heldigvis er han sig selv igen, men jeg ved jo ikke om han har glemt det rigtigt før vi igen prøver til Hillerød i majmåned!

Sylvester er ringtrænet til både klappende borde og papaplyer samt mennesker der bevæger sig rundt om ham. Men jeg har altså ikke afprøvet sammenklapning af papkasser under stor larm, og det er selvfølgelig en mangel i hans opdragelse vil nogen sikkert mene, men man kan vel også diskutere om det er absolut nødvendigt at klappe papkasser sammen mens de unge hunde bliver udstillet!

Ivanhoe gik det bedre med, han fik EXC med CK, blev 2. vinder af åben klasse og 2. vinder bedst i køn og så fik han reservecert.

Elverlamshuset’s Zimon (Zuri) fik EXC. Tillykke til Hanne og Zuri

Floras barnebarn og Ivanhoes datter, Hvidtfeldt Sweet Donna blev bedste tæve, vandt tævecertet og blev BIM. Stort tillykke til Mette, som fremviste hende så flot!

Og tak for godt selskab til alle der holdt til i vores hjørne………….og som fik mig hidset ned igen efter oplevelsen med Sylvester så jeg var i stand til at udstille Ivanhoe ordentligt.