Idag sagde vi god vind til den første af hvalpene, nemlig til Pinje. Hun er rejst til Sønderjylland og vi er helt sikre på, at hun får et godt og dejligt aktivt liv med sin ny familie.

Den resterende flok skal blive her lidt endnu. Panter rejser først når han er 9 uger gammel, fordi hans far skal lige have fri fra arbejde og Paprika bliver her hos os. De sidste 7 skal til dyrlæge på fredag og sundhedstjekkes, vaccineres og øjenlyses, inden de også hver især tager hul på deres nye tilværelser!

Kasper har fået lavet min PC og der er nu lagt nye programmer ind som jeg lige skal lære at kende, men vi har også nået at tage nye billeder og det var vist ventet med spænding i de kommende nye hvalpehjem!

Ellers er alt vel, hvalpene er livlige og er nu over alt i haven. De udforsker alt med stor nysgerrighed og de elsker at være udenfor og lege.

P2-kuldet er 8 uger idag, Q2-kuldet er 7 uger om to dage og Rosie er 7 uger om 3 dage: