Dagen startede med en tur til Nyborg til Generalforsamling i Sheltieklubben. Sidste års ballade i erindring, så vidste vi jo slet ikke hvordan det hele ville spænde af i år. Men ingen sprængfarlige emner på dagsordenen og en dygtig KK fik os igennem GF på under 11/2 time. Den siddende bestyrelse blev genvalgt og suppleanter blev Niels Larsen og Bodil Julin.

Hjem igen og tilbringe nogle timer i haven med hvalpene. Skønt solskinsvejr og aktive hvalpe får smilet frem også her i huset. At se dem tumle rundt og hoppe og springe af bare glæde over at være ude, det er da ren fornøjelse. De trives allesammen ganske fint og vi har 10 hvalpe der bare vil ud og opleve noget. De løber helt ned i haven, langt væk fra os og bliver modigere for hver dag der går. Det er en glæde at bo som vi gør, med naturen udenfor døren, en kæmpe have de kan boltre sig i og buske, træer og alt muligt der kan udforskes af små nysgerrige hvalpe på opdagelse…………

Alle hvalpe er nu fordelt til de forskellige købere. Vi har haft mange besøg og tror vi nu har fået matchet hvalp og ny ejer bedst muligt. Det har været svært, for der var mange forskellige hensyn at tage, men vi tror det nu er lykkedes.

Q2-kuldet er nu 5 uger gamle, og der er nye billeder. De var lidt svære at få til at posere, for krudt i rumpen, det er vist det der bedst beskriver dem lige nu: