Dagen idag startede med dyrlægebesøg fordi Rosie havde tabt pusten. Hun var i krise og ville ikke spise selv og jeg var lidt betænkelig ved hendes tilstand. Men dyrlægen kunne intet galt finde ved hende, andet end lidt lav kropstemperatur og væskemangel. Så der blev lagt væske under huden og jeg fortsatte med at give ekstra mælk som hun lappede i sig med stor iver og hun kom i bur med sin mor og en varmepude. Men nu er bøtten vendt igen og sidst på eftermiddagen valgte hun at tage mælk fra sin mor igen. Vi holder skarpt øje og giver lidt ekstra tilskud, men nu tror vi på at hun klarer sig, hun har mere energi og vil gerne lege også.

De andre hvalpe stortrives og der er virkelig liv og glade dage her i Lumsaas. smiley

Vi har haft besøg idag til hvalpene, og det er en stor fornøjelse at se hvordan de små udvikler sig fra dag til dag nu, det går bare stærkt. Og så er det sundt for dem at der kommer flere og kæler og nusser med dem.

Vi har taget lidt billeder af P2 og Q2 kuldet 5 og 4 uger gamle, Rosie har fået lov at sove videre og samle kræfter: