Lidt nyt på hvalpefronten:

Vanja og Sammies sekslinger har alle åbnet øjne og ører nu. De er noget mere mobile end for bare et par dage siden og det går hulens stærkt med deres udvikling. Der er mere liv i hvalpekassen og de ligner små tykke rullepølser, velnærede af Vanjas mælk!

De har fået navne:

Pige nummer 1 Qiwi, nummer 2 Qaali, nummer 3 Qamar og nummer 4 Quinnie.

Dreng nummer 1 Quark og nummer 2 Qassim.

2 ugers vægt:

Qiwi 750g, Qaali 710g, Qamar 715g, Quinnie 700g.

Quark 790g, Qassim 698g.

Der er en tricolour pige som endnu ikke er reserveret i Vanjas kuld!

Flora og Findus tricolor pige vejer idag 2 uger gammel 850g. Hun følger de andre i udvikling, måske en anelse foran m.h.t. at åbne øjne m.m. Hun er enebarn og har fået rigeligt mad, selvom hun deler mælkebaren med Qaali, men det jævner sig med tiden!

Billeder herunder af dem alle 7, Rosie øverste to billeder: