Vi skulle have været til Voldum idag. Kirsten kom igår med 3 hunde og jeg havde 3 som også skulle udstilles. Færgebilletten var bestilt og alt var klar til tidlig afgang her til morgen.

MEN vejret ville bestemt ikke at vi skulle afsted. Det begyndte at fyge igår aftes, samtidig med at drysseriet fra oven fortsatte i en lind strøm hele natten. Vi forsøgte virkelig at få bilen ud, men det var stort set umuligt. Så fik vi en opringning fra Århus, at det var yderst svært at komme igennem Århus og der blev frarådet udkørsel i hele Østjylland. Vi tjekkede lige med vejret igen og så tog vi beslutningen, at vi nok hellere måtte blive hjemme. For der blev “lovet” stiv vind med 12 m sek. og med en vindfaktor på minus 17 grader. Og ja måske det ville lykkes at komme derover, men hvad så når vi skulle hjem igen??

Så æv bæv spildte kræfter og penge, men hvad betyder det. INTET, man skal ikke sætte liv og lemmer på spil for en hundeudstilling, vel!!!!!!!

Og nu er vi gravet ud så Kirsten kunne sætte kursen mod Helsingør igen, men det lukker til igen lige så stille. Mon DMI har opdaget at deres udsigt for vores område med maks. 2 cm sne nu har opfyldt kvoten gange 15, for vi har vel nu fået ca. 30 cm sne.

Vi fik taget lidt billeder i gården af flere af hundene, mens vi ventede på vores gode nabo bonden med gummigeden til at grave os ud. Nyd Sylvester, Fanny, Katinka, Juanita, Vanja, Fleur og Sammy (de sidste to er Kirstens):