Idag gik turen til dyrlæge Jens Knudsen i Næstved med ialt 8 hvalpe fra L2, M2 og N2 kuldene.

De skulle sundhedstjekkes, vaccineres og øjenlyses. Alle 8 er øjenlyst fri for CEA, så jeg er godt tilfreds.

De hylede og skabte sig meget højlydt helt til Vig (15 km). Så blev der ro, troede jeg, men 2 af dem skulle bare lige hvile stemmebåndende, så startede de forfra og jeg havde hyl i ørerne næsten helt til Holbæk. Jeg havde haft dem i haven i knap 30 minutter før vi skulle køre, for at trætte dem bare lidt, men nej de havde andre planer……..

Men til sidst gav de op og der blev ro og da jeg nåede til Næstved storsov de. Karin kom og hjalp mig med hvalpene, og med fælles hjælp fik vi lige tørret dem og gjort dem fine igen, så de var klar til at blive tjekket af Jens.

Og efter et par timer gik turen atter hjemad, og nu fiser de rundt i haven igen efter et dejligt måltid mad. De kan lige nå at lege lidt inden det bliver mørkt!