Rosa og Sofies 6 hvalpe er i fuld fart ud over stepperne. De kommer i haven flere gange dagligt og nyder virkelig friheden. De går på opdagelse i det meste af haven nu og leger også tit med de 3 store hvalpe, Sylvester, Katinka og Juanita. Selvom de 3 er relativt store i forhold til “smårollingerne” på 6 uger, så går det fint med at lege, selvfølgelig overvåget af mig. Så snart det bliver for vildt, så bliver de skilt ad. Men det er sundt for de små at møde venlige sheltier i alle aldre, og derfor har de også haft besøg af nogle af hannerne og et par andre tøser end lige mor………..

Lauras små er også godt med. Rent motorisk er de alderssvarende, men de er stadig lidt små og bor derfor sammen med Ulrikkes firlinger, som passer i størrelsen men trods alt kun er 41/2 uge gamle nu. Så Nova og Nadi kommer lidt på besøg hos de store, i den udstrækning de kan klare bøllerne, så kan de lege lidt.

Ulrikkes firlinger er godt med i størrelsen, men skal nu ud på lidt flere opdagelser. De var i haven idag og det fik vi lidt video af, som kan ses tidligere på bloggen.

Her er lidt billeder af alle hvalpene: