Laura og Frodos hvalpe rundede idag 1 uges alder.

Det har været en hård uge, for Laura havde stort set intet mælk til de små, heller ikke råmælk. Hun har været fodret godt og alligevel sker det her. Heldigvis kunne vi “låne” lidt råmælk fra Rosa, som fødte et par dage før Laura. Men det var jo ikke nok, og hvalpene hylede og kæmpede for at trække mælk ud af deres mor.

Så vi prøvede lidt med besøg på skift hos Rosa og Sofie, men Laura blev stjernetosset hver gang vi bortførte en af hvalpene, så for at hun skulle få lidt ro på, ja så måtte mutterfit igang med sutteflasken. Og så fik de dårlig mave, selvfølgelig….. For de havde jo ikke fået meget råmælk.

Men intensiv behandling og søvnløse nætter, det lønner sig hvis man er lidt heldig….. Og nu er de i trivsel begge to, tæven noget større end hannen, for hun har været flinkere til at tage flaskemælken end hannen. Han hylede og skabte sig, så det ind imellem har lignet lidt “tvangsfodring”, men nu har han overgivet sig og tager det for det meste når han får det tilbudt.

Laura er superglad for sine små, som hun plejer at være, og hun har accepteret at jeg kommer med flasken og giver lidt tilskud indimellem. Sidste stunt er, at hun vasker og nusser dem, mens de får flaske!!

Hun får masser af mad og der er nu patmælk til lettere husbehov, og med lidt tilskud til hvalpene så går det sådan set meget godt nu………………..

Navnene er klar nu. Pigen skal hedde Elverlamshuset’s Nova og drengen Elverlamshuset’s Nadi.

Billeder af en uge gamle hvalpe: