Igår var der Sheltiedag i Helsingør, som sædvanlig et fint arrangement begået af familien Klitsgaard, kennel Mianet. Dommer iår var Tuula Tammelin.

Jeg havde Fanny og Ivanhoe med, Fanny blev 2.vinder tævehvalp med SL.

Ivanhoe blev vinder af åbenklasse hanner med EXC og tabte “på målstregen” til Elverlamshuset’s Zimon også kaldet Zuri, som også blev BIR og Helsingørvinder. Han er jo ejet af Hanne Hedegaard, og jeg er vildt stolt af hvad de to har opnået indtil nu. Hvad mon det kan blive til………..

Zuri var også til Rally Begynderprøve og fik 90 point.

Der var flere “Elverlamser” til stede på dagen. Først Kirsten med Justin. Han blev fremvist i babyklasse hanner, fik SL og blev 2. vinder af klassen.

Denise med Chico (Leonardo) og Becca (Be My Becca). De skulle til Rallyprøver, Becca i Begynder og hun fik 96 point, blev 2. vinder og Rally Begynder Mester på dagen.

Chico var oppe i Øvet klasse, fik 92 point og blev vinder af klassen.

Amanda og Osseau var oppe til Rally og fik 90 point i Begynderklassen. I Lp1 fik han 173 point og vandt klassen.

Anita og Django var tilmeldt til Rally Øvet hvor de fik 81 point og i LP2 hvor det blev til 176,5 point.

Der var adskillige dufte fra løbske tæver der forstyrrede i flere sammenhænge til stor skuffelse og irritation for nogen, men sådan er det jo af og til.

VI VIL GERNE GRATULERE TIL ALLE OG SIGE TAK FOR GODT OG HYGGELIGT SELSKABsmiley

Det var en fin dag, og toppen på det hele var at jeg fik min nye han med hjem. Så nu er han flyttet ind den lille Ivanhoe/Fame søn, Mianet’s Flower To Miki, NU SYLVESTER.

Men jeg havde jo lidt fart på med at komme hjem, for vi skulle passe Mattias, alias guldklumpen på snart 14 mdr.

Han er lige draget af med sine forældre, og vi siger tak for lån af den dejligste knægt som undersøger alt på sin vej og som virkelig kan holde liv i os “gamle”. Vi nåede at have ham så længe, at hundene blev helt fortrolige med ham og glemte at gø men valgte at følge ham rundt i haven som Kongens Efterfølger, også den lille nye han, Sylvester. Så nu er haven undersøgt og der soves…………