Onsdag aften fik vi set Sct. Hans bål ved Sunds Sø. Et stort flot bål og en masse lokale samt campister med alle mulige forskellige hunderacer var mødt frem. Det var tydeligt at der var Verdensudstilling for hunde i Herning.

Torsdag var vi tidligt oppe (kl.5)……og vi nåede udstillingsområdet i god tid. Denise skulle til Rallybegynderprøve med Becca, Hanne skulle udstille Zuri i mellemklassen og jeg skulle udstille Ivanhoe i åben klasse, så vi fandt en plads ved ringside hvor vi kunne have vores base. Ros til DKK for at al parkering og indgang på området var nemt og hurtigt, der var lang vej at gå, men ingen kø eller forsinkelser ved indgangen!!

Denise og Becca bestod med en 1. præmie og vist nok 90 point. Hanne og Zuri (Elverlamshuset’s Zimon) fik EXC, og Ivanhoe fik også EXC. Både Hanne og jeg var vældig godt tilfredse, vi var i meget fint selskab med mange af topsheltierne fra forskellige steder i verden.

Der var kun tilmeldt 11 hanner og 11 tæver af dansk oprindelse……..lidt tankevækkende og måske en grund til overvejelse hos DKK m.h.t. dommervalg og skriftlige kritikker en anden god gang!! Der var tilmeldt ialt 62 hanner og 55 tæver, nogle mødte dog ikke op på dagen.

Vi sluttede af ved Store Ring ud på eftermiddagen, hvor vi heppede på Hanne Rolighed og hendes søde tævehvalp Imaferrari’s Royal Rainbow, som blev Bedste hvalp i racen og derfor fik en chance i store ring sammen med de andre BIR hvalpe. Desværre blev hun ikke placeret.

Lidt senere kunne vi klappe og heppe på Bedst I Racen sheltien Japaro Eye Of The Storm som vandt gruppe 1. Han var en fornøjelse at kigge på, han gik perfekt og nærmest svævede hen over gulvet…….vi nåede lige at gratulere Finn Helge og Vinny inden vi drog hjemad mod sommerhuset, hvor dagen sluttede med nogle meget trætte hunde og også de tobende var helt færdige!

Fredag skulle vi lige så tidligt op: Denise og Becca, Hanne og Chaos skulle til Rallyprøver med en banegennemgang allerede kl 815. Vi andre skulle hygge og shoppe og være heppekor!

Denise og Becca klarede sig rigtig flot og fik 99 point ud af 100 mulige, de vandt konkurrencen og fik et flot trofæ med hjem.

Hanne og Chaos havde lidt problemer, men fik en 1. præmie. Hanne konstaterede at Chaos havde dårlig mave da de kom hjem, og han har sikkert haft ondt i maven.

Vi endte med at se lidt Dog Dancing og skiftevis fik vi kuldegysninger og jublede over det flotte samarbejde mellem hunde og førere. Det er absolut en seværdig hundesport og de fleste på meget højt plan.

Så vendte bussen hjemad og med lidt tilbageblik, så er jeg især imponeret over alle vores hunde som klarede al den virak så flot. De var med rundt mellem boder og langs ringsider med mange indtryk og dufte, og de var med i store ring til show med lys og høj musik. De lagde sig bare og sov under stolene, fuldstændig ligeglade med det hele……..

Tak til alle for hyggeligt og dejligt selskab!

Herunder lidt billeder fra turen: