Idag er Katinka præcis en måned gammel. Hun er en lækker tøs og vi har besluttet at beholde hende her i kennelen. Hun er typisk Gipsy/Laura/Pippi/Sydney/Becca/Bluei, hvis nogen kender dem så ved de hvad jeg mener……….en dejlig blue merle med stor pels, meget charme og fuldstændig sikker på at verden er til for hende og kun for hende. Hun tonser rundt på opdagelse, er vild med sin mors mælk men kan da også spise stegt kylling og andre lækkerier, hvalpefoderet kan vi godt beholde for os selv!! Ihvertilfælde hvis vi putter A-38 i, fyføjda…………

har taget lidt billeder, men hun er altså svær at få til at stå stille, så på et par af billederne ser hun lidt “sammenpresset” ud!! Desuden har hun som enebarn fået rigeligt mælk, så hun er altså en tyk lille flødebolle, og med al den pels, ja så ligner hun af og til en lille rund kugle. Men det retter sig når hun får længere ben og krop er vi sikre på: