Vi har været til dyrlæge med Vanja og Thorbjørns 5 hvalpe idag. De er alle 5 øjenlyst frie, de er sundhedstjekket og alt OK også testikler på plads hos alle 4 hanner, og så er de blevet vaccineret.

Så det var jo en god tur og et “godt kuld” som dyrlægen sagde til afsked!!’

Vanja blev også øjenundersøgt og hun er lyst helt fri for tegn på arvelige øjensygdomme. Øjendyrlægen kunne ikke finde den milde CRD som han mente hun havde da hun blev undersøgt som hvalp. Og det er ikke en “go normal”, for hun er stadig lys og fin uden ret meget pigment bagest i øjet, så øjendyrlægen mente han måske har været lidt for “skrap” da hun blev lyst som lille (og øjnene var mindre). Så det mest sandsynlige er, at hun er helt fri også for CEA/CRD. Men som reglerne er, er det den øjenlysning der gælder, hvor hun har fået diagnosen CEA/CRD, med mindre jeg vil få en second opinion. Og det vil jeg ikke, vi anser hende som værende med en mild CEA/CRD og vælger partner til hende udfra det, så er vi på den sikre side……………….