Tiden suser afsted og femlingerne er allerede 5 uger gamle. De er overalt nu, og åbner vi dørene ud, så er de også ude. De har allerede tilbragt flere timer i gården og de elsker vores udestue, det er bare et meget spændende sted……….

De er også nået til stadiet med at gå til angreb på fødder og bukseben, og stakkels Vanja bliver jagtet for en lille pattetår. Hun hopper i sofaen og går i dækning når det passer hende, men det ser meget morsomt ud, når hun prøver at flytte på sig med 5 bøller der har suget sig fast på hver sin pat, for slippe det gør de ikke når de først har fået fat.

Vanja er stadig meget opmærksom på dem og passer dem flot. Vi havde Futte inde i stuen sammen med hvalpene en dag, og hun dækkede straks af mellem dem og ham, indtil hun var sikker på han ikke gjorde dem noget. Og er Isa og Fanny for voldsomme, så bliver de sat pænt på plads af mor Vanja.

Joker mangler at finde et nyt hjem, øvrige hvalpe i kuldet er reserveret.

Billeder taget idag: