Så fik jeg vasket alle hvalpene, de er nu klar til at blive hentet af deres nye familier imorgen og på torsdag. Det er vemodigt og bliver helt underligt med kun to små tøser tilbage som vi selv skal beholde…….

Sundhedstjekket igår gik fint. De er alle frie på øjnene og er sunde og raske. De protesterede højlydt noget af vejen, og også nede hos dyrlægen. Men det var fordi de var nødt til at være i bur, der var mange ledninger på gulvet til røntgenapparater, så jeg turde ikke lade dem komme ud og løbe. Og hvad gør de her højlydte hvalpe så, ja de skriger og brokker sig hele klinikken var klar over at vi var der. Umiddelbart efter satte jeg dem ud i bilen med mor Emilie, og straks kastede de sig over mælkebaren og lagde sig til at sove. Så det meste af hjemturen gik nogenlunde fredeligt.

Et par af dem blev køresyge, og de var også en smule påvirkede af vaccinen, trætte og lidt utilpasse. Men hen under aften var de friske igen og med højt energiniveau og lignede fuldstændig sig selv.

renvaskede og parat til deres nye tilværelser……….