Idag var dagen hvor det “røde lyn” kørte til Ørbæk på Fyn, med to hanner Elverlamshuset’s Danish Dynamite, også kaldet Futte, samt Poulsgaards Ivanhoe.

Futte skulle først på i juniorklassen. Og mens vi stod og ventede i ringen på det blev vores tur, ja så kom Maria og Leif pludselig hen og sagde hej. Sikke en overraskelse, tænk de var sejlet fra klippeøen tidlig morgen for at komme og være lidt sammen med os Sheltietosser. Det var hyggeligt og en stor dejlig overraskelse…..

Nåh, men Futte fik very good og blev 3. placeret i juniorklassen. Han fik en fin kritik af Kim Vigsø Nielsen, og klarede sin allerførste udstilling med ophøjet ro og jeg er tilfreds og stolt af ham (selvfølgelig ville jeg gerne have et EXC. til ham, men det napper vi næste gang). Ivanhoe stillede jeg i mellemklassen, hvor han fik EXC. og vandt sin klasse. Desuden blev han 3. bedste han, fik en fin roset og en dejlig kritik.

Billeder har I til gode af de to hanner, jeg er dødtræt og noget smadret. Og det er Kurt vist også, han har passet det hele her mens jeg var afsted.

Tak for idag og speciel tak til Sira og Henrik som var “tovholdere”, så jeg lettere kunne skifte hund imellem klasserne.