Vi dristede os til Kbh. igår aftes til vennekomsammen og vi var nær aldrig kommet helt hjem igen. Tornbjergvej var sneet til med høje driver, så der måtte skubbes og anvendes stor snilde for at få bilen med helt hjem. Men det lykkedes kl meget sent i nat……..

Men her til morgen hvor de første gæster skulle komme, var den helt gal og vi forsøgte at ringe til vores genbo, bonden med den store gummiged. Han var taget på ferie viste det sig og gode råd var dyre. Så vi måtte ringe til dem der skulle komme, at de måtte endelig ikke køre ind på vejen, men efterlade bilen oppe ved hovedvejen og så gå ind til os. Det kunne godt lade sig gøre men det var ski.. koldt og blæsende, så godt vi havde fået fyret op i kakkelovnen.smiley

Nu er vi for alvor trætte af sneen, som har betydet at vi nu har været sneet inde 4 gange i denne vinter. Besværligt og bestemt ikke særlig charmerende mere!!

Mange timer er gået med at nulre hvalpe og have besøg, både fredag, lørdag og søndag. Og i skrivende stund er der 3 hvalpe der endnu ikke er reserveret, men der er allerede aftalt besøg til et par af dem i løbet af den næste uge:

Ghita, zobel/hvid tæve efter Emma/Frodo.

Ingo, zobel/hvid han nr 3 efter Emilie/Frodo og

Hodja, tricolour han efter Sofie/Thorbjørn. Herunder lidt billeder af dem: