med flere besøgende til alle vores dejlige hvalpe. Og også med opringninger med nye aftaler om besøg. Og i skrivende stund er der lavet aftaler om besøg til alle hvalpene. Så hvis vi bliver enige om at de besøgende skal have hvalp herfra, så ender det med at alle hvalpe er reserveret nu, og det er bare gået stærkt. Men vi afventer de sidste besøg indenfor de næste 2 uger, så ved vi om der reelt er nogen hvalpe tilbage. Måske der er en enkelt zobel/hvid tæve i Emmas kuld…….

Vi skal selv have 2 tæver. Fanny fra Rosa/Ivanhoekuldet og den zoble tæve fra Emilie/Frodos kuld. De er begge tilmeldt hvalpetræning hos Hanne i Albertslund sammen med flere af vores hvalpekunder. Det bliver sjovt smiley

Det er en fornøjelse med de her hvalpe. Det er fast arbejde og kræver en vis rutine og godt overblik for at få præget dem alle godt, men hvor kan vi falde i svime af beundring for den energi og glæde hvalpene lægger for dagen. Lige nu Rosas hvalpe der er på opdagelse overalt. Man kan sidde i timevis og beundre de små banditter. Vi er nået til stadiet avisflytning……..hvilket betyder at en lille hvalp tager en hel avisside i munden og bærer den til et andet sted i stuen, som om det er den første og største fangst som den er meget stolt af. Den går med højt løftet hoved, halen lige i vejret og faste skridt derudaf. Åh det er et syn der trækker smilet frem.