Emmas hvalpe er bare søde. Hun passer dem flot som hun plejer, og de gror og trives fint.

Det går stille og roligt her i hundehuset, vi keder os ikke. Der skal skiftes tæpper, hvalpene skal nusses, mødrene luftes og fodres.

Desuden arbejder vi jo med tidlig neurologisk stimulering af hvalpene, og det betyder de er i hænder hver dag enkeltvis og vendes og drejes og kildes imellem tæerne. De stritter lidt imod til en start, men efterhånden når de har prøvet det nogle gange, slapper de helt af og det virker som om de nyder denne stimulering. Dette foregår fra dag 1 og den tid de er her hos os. Det ændrer lidt karakter når de begynder at udforske verdenen (i første omgang stuen), så suppleres der med alt hvad vi kan finde på der larmer eller bevæger sig. Men det fortæller vi om til den tid.

Her lidt billeder af hvalpene. Desværre klarede tæve nr. 1 sig ikke. Vi mistænker en defekt i hendes mave/tarmsystem. Hun var den mindste og med mindst vægtøgning på den første uge, så måske der var en sammenhæng: