Idag fik vi hyggeligt besøg fra Sdr. Felding. Det var Mathilde og Simone som gerne ville besøge Laila og om muligt give hende et nyt hjem. Vi drak the og hyggesnakkede, altimens Laila og de andre skiftevis blev klappet, nusset og hvilede sig rundt om os. Så gik vi en tur og Laila opførte sig ganske eksemplarisk, kom med sine sædvanlig puf med næsen når hun mente hun skulle klappes, så mon ikke Mathilde får klappet hund på hele hjemvejen. For nu er de kørt, Laila hoppede selv ind i bilen og jeg har en rigtig god mavefornemmelse med at give hende et nyt hjem.

Vi ønsker god vind til Laila og håber hun bliver til lige så stor glæde for sin nye familie som hun har været for os.

Vi har en af vores andre avlstæver Bonnie, som vi søger et nyt hjem til. Hun er født d. 23/5-2002, billede herunder: