Nytåret blev skudt ind, også langt herude på landet. Vi har en nabo oppe ved hovedvejen, som mener det er LIVET at skyde krudt af hver dag fra starten af december og lidt ind i januar. Men selvfølgelig kulminerede det igår aftes, men heldigvis uden at vores hunde blev alt for bange. De holdt øje ud af vinduet når det var værst og lå ellers afslappede rundt i stuen til underholdning af Michael Jackson på TV……..

Vi vidste at dagen idag ville starte med noget der stadig er svært for os, nemlig at aflevere en af vores dejlige avlshunde videre til privat hjem!!!

Isabella var jo uheldig at få infektion med efterfølgende fjernelse af livmor, og derfor færdig som avlstæve. Vi syntes vi ville give hende chancen for en tilværelse hos en familie, hvor hun kan blive rigtig forkælet og få tilbudt mange flere aktiviteter end vi kan tilbyde hende her. Så vi fik hyggeligt besøg idag, og da kemien passede både mellem Isabella og dem og os, så er hun nu rejst til Kolding. Vi ønsker god vind til dejlige Isabella og håber hun bliver meget glad for sin nye familie, og vil blive til stor glæde for dem også.