Ja så rundede vi 3 ugers dagen for E2 kuldet, Esbjørn og Esger. De er begge solgt og skal til samme familie i Oslo, og det glæder os meget at vi kan sende netop disse to afsted sammen. De er nu flyttet ud af hvalpekassen, selvom Esger stadig er lille af vækst, så fiser han rundt på sine små ben og Esbjørn og han er begyndt at lege sammen. Så derfor er de nu så langt i deres udvikling at verdenen skulle blive lidt større for dem. De har fået en større indhegnet plads i soveværelset, med plads til leg og skæg og ballade. Om et par uger rykker de videre til stuen og får al den plads de vil have til at udforske den stor verden.

De spiser lidt tilskudsfoder nu begge to, og nu går det stærkt med deres udvikling. Laura forlader dem nødigt længere end den tid det tager at få tisset af m.m. så vil hun ind igen. Hun passer godt på dem, en dejlig mor til hvalpene.

Nå, men jeg kunne blive ved at fortælle om de to små…. Her er lidt billeder taget igår på deres 3-ugers dag, øverst to billeder af Esger, nederst to billeder af Esbjørn: