Vi søger nye hjem til 2 af vores avlstæver, som nu skal pensioneres:

Den ene er Laila, Poulsgaards High Light. Født d. 31/1-2003. Laila er mor til Emilie, Laura og Vanja, og mormor til Pippi og Futte. Hun er en smuk tricolour tæve med kraftig knoglebygning. Rar og omgængelig og hun elsker at hygge i sofaen, og er meget insisterende for at blive klappet og kælet for.

Den anden er Bonnie, Dub Blue Bonnie Ze Shetlandu. Født d.23/5-2002. Bonnie er mor til Flora, Frodo og Krumme, mormor til Sofie og farmor til Ulrikke,Vanja og Futte.

Også en hyggefis, med hang til lidt deller ved for meget mad……

Begge tæver har gjort det godt i avlen, og vi vil gerne tilbyde dem en god og rolig pensionisttilværelse, hvor de hver især kan være i centrum, i højere grad end vi kan tilbyde dem her. Hvis du mener at kunne tilbyde dem dette, så kontakt os gerne uforpligtende for evt. yderligere oplysninger.