Vi glæder os til de første hvalpe efter Thorbjørn, Crofts Scandinavian Leather om godt en uge. Thorbjørn er bare en vidundelig han med et meget dejligt temperament. Han er altid glad og fuld af energi, står sjældent stille ret længe ad gangen men er altid rolig og kælen indendøre. Hans første stunt da han kom hertil 8 uger gammel, var at sætte sig oven på støvsugeren mens den var igang. Og det gåpåmod har fortsat i de par år han snart har været her nu, og vi håber og tror på, at netop hans dejlige sind går videre til hans børn. At han tilligemed har udviklet sig til en maskulin og meget selvsikker han, ja det sætter vi jo stor pris på.

Vi har valgt at parre ham med Laura, Elverlamshusets Grace, som tidligere har fået 2 kuld hvalpe med Frodo, som alle har vist stor arbejdsglæde. Alle sunde og raske og de blå med pæne blå farver, dygtige til LP og dejlige familiehunde. Laura er selv meget aktiv, hun elsker agility og sjov og ballade. Er glad og meget kærlig og hun er en supermor. Så nu glæder vi os til de første Thorbjørnbørn …..og ih hvor er det svært at vente.

Laura til venstre, Thorbjørn til højre: