De seneste par år har været helt forfærdelige hvad angår angreb på andre hunde begået af muskel-& kamphunde rundt omkring i hele landet.
Der har været og er stadig så mange angreb på hunde, mennesker eller andre dyr, at aviserne fyldes med grimme nyheder og billeder af ofrene.
Og mange mennesker lever i daglig rædsel for at møde sådan en hund. Der har været flere tiltag fra mange politikeres side, og lige nu er et hundeudvalg nedsat af Justitsministeren igang med at arbejde med forslag til hvordan dette problem skal løses.
I mellemtiden har flere været på banen med deres meninger, som går fra at der intet forbud skal være mod disse typer/racer, men at det hele kan løses med opstramning for ejerskab samt undervisning m.m. til at disse hunde bør forbydes.

Vi er rigtig mange der mener det er hundene der er farlige. De angriber især deres artsfæller fordi de har en medfødt aggression overfor andre hunde. At de så gøres endnu mere farlige i hænderne på uansvarlige ejere, gør jo det hele umuligt at have med at gøre. Det er ikke et problem man kan træne sig ud af.

Derfor bør disse hunde forbydes, gerne suppleret af en opstramning for ejerskab med tidligere registrering og meget andet (hvad hundeudvalget nu kan få af ideer i den retning).

Vi vil sikre os, at politikerne får at vide hvor mange vi er, der meget gerne ser et forbud mod Muskel- & Kamphunde i Danmark. Derfor er der startet en underskriftindsamling på papir.
Vil du hjælpe med at samle underskrifter, så send mig en mail (adresse under kontakt). Så fremsender jeg et skema, som du returnerer til mig når du har samlet underskrifter.