Igår tog jeg afsted til Landskonkurrencen i Gundsølille. Det var første gang jeg var der for at kigge på og heppe på nogle af de dygtige Elverlamssheltier. Og efter jeg er begyndt at træne hos Hanne, har vi jo lært en masse andre engagerede og dygtige lydighedsfolk at kende og det endte med at blive en rigtig hyggelig dag med mange kendte ansigter og en bunke dygtige hunde og førere.

Først vil jeg sige tak til alle Tordenskjolds Soldater, som formåede at afholde et meget flot arrangement. De var stået meget tidligt op lørdag morgen, for at sætte telte op, fordi det jo øsede ned og blæste forfærdeligt hele fredagen, og derfor havde det ikke været muligt at få ordnet alt det praktiske dagen før. Men hatten af for jer………….

Anita var der med Django og Osseau. Det gik ikke helt som Anita havde håbet på, men en pokal fik de da med hjem. Læs mere her på Anitas Blog;

http://anitashunde.blogspot.com/

Nanna var der med Alfa og Sydney. Alfa nu med ny titel, og Sydney igen en 1. præmie i LP1. Læs mere her på Nannas hjemmeside og på bloggen;

http://www.comeby-shelties.dk/hovedsiden.htm

Hanne var der med Chaos, som valgte at se “bort” fra det felt han skulle gå ud i, men alligevel fik en 4.placering i LP3.

Karin og Søren kom forbi med Bluei og Xalia, så Futte (som jeg havde med) og Bluei kunne lege lidt. Masser af hyggesnaksmiley for de tobenede. Desværre måtte jeg afsted inden præmieoverrækkelsen, men absolut en dejlig dag, selvom det stod ned i stænger indimellem.

Hjertelig tillykke til alle vinderne, det blev colliernes dag i både LP1 og LP2 og en enkelt sheltie i LP3.