Så er jeg hjemme igen fra Hillerød. En våd, kold og klam dag, som slog over i tørvejr og senere sol og varme. Tørvejret startede præcis da sheltierne skulle i udstillingsringen, så det var godt timet.

Jeg havde Ivanhoe og Vanja med idag. Begge er juniorer og det var Vanjas debut i showringen. Ivanhoe fik EXC og vandt juniorklassen, Vanja fik EXC og blev 2. vinder af juniorklassen, og jeg er stolt af mine 2 smuksakker. Så faktisk en rigtig god dag på trods af der var så vådt over det hele.

Og så var det jo hyggeligt som sædvanlig, tak for godt selskab til alle jer der slog vejen forbi Elverlamsteltet.

Nu er hunde og jeg fodret af, så nu må vi slå mave foran flimmeren resten af dagen, når vi altså lige har fået tilmeldt til Brøndby……………………..for der skal vi også med!

Her Vanja og til højre Ivanhoe.