Så er jeg landet igen fra Bornholm, hvor Ulrikke og Ivanhoe blev udstillet for dommer Seamus Oates. De fik begge pæne placeringer, EXC. og blev begge 4. vindere i Bedste Tæve- og Bedste Han Klassen. Så det var da meget godt gået af disse to juniorer.

Jeg boede hos Leif og Maria fra fredag til idag og det var vældig hyggeligt. Lørdag var vi på dyrskue i Almindingen for at heppe på Maria der sammen med agilityholdet skulle lave en fin opvisning. Josefine var rigtig dygtig til Rallylydighed, men agilitybanen gennemførte hun kun delvist, til stor moro for tilskuerne, lidt pinligt syntes Maria, men jeg var imponeret. Bagefter skulle Maria løbe med en Border Collie, som desværre fik hjemve og forlod banen og løb hen til sin ejer, øv.

Lørdag eftermiddag tog vi ned til Rønne Stadion. Det var bare varmt og helt ulideligt. Vi fik sat telte op og skyndte os hjem i skyggen og fik lavet lidt grillmad. Søndag var der afgang til udstillingen og vi ventede længe på det blev vores tur. Da klokken var 1430 og temp. havde nået et meget højt punkt, så var det vores tur. Dommeren var for længst gået død i varmen og ligeså var de fleste af hundene. Men det lykkedes da med lidt hensyntagen at få dem fremvist (dommeren bad mig kun løbe halv distance med hundene, og det var fint. For ellers var både de og jeg faldet om af hede). Vi nåede lige at få pakket sammen og sat os ved store ring, så styrtede det ned. En rigtig vasker som drev os hjem………

Nå men vi fik jo som sagt nogle fine placeringer og sluttede af med en tur til Pakhuset i Svaneke om aftenen, hvor vi havde bestilt bord til vores traditon med fælles middag sammen med Tove og Mogens, Grethe og Erik. Og fordi Maria arbejder der blev vi budt på kaffe, fin service og et dejligt sted til lidt hygge…….

Og idag gik det så hjemad med 10-færgen fra Rønne, med 2 totalt udmattede hunde.