Igår blev de 4 hanner chippede. Vi havde besøg af Ole, DKK’s chipmærker, som bare er så sød ved de små hvalpe.

Og idag var der fælles besøg til både Delta og Django, som desværre sov lidt indimellem. Men så fik vi bare lidt kaffe og juice til de ville lege igen. Og det er bare godt for de små med besøg af alle børnene, der var 5 på en gang helt fra 3 år og op til 12 år. Og så kom der selvfølgelig også godt gang i pivedyrene, altså legetøjet………

Vi synes de er godt med drengene, de er alle vegne i haven nu (når det altså ikke lige regner), og de går virkelig langt omkring. De er blevet mere sikre på benene og de jager deres arme mor Emilie for en mælketår. Heldigvis kan hun hoppe i højden på en sofa hvis de bliver alt for krævende.

her lidt friske billeder af 6 uger gamle hvalpe:

På fredag skal de øjenlyses og tjekkes af dyrlægen.