Imorgen er de seks hvalpe i Lauras kuld 8 uger. De er idag blevet vasket og gjort klar til at de imorgen afhentes alle seks. Så det er store afhentningsdag imorgen, lidt vemodigt men også totalt ubegribeligt at der allerede er gået 8 uger, fra de små bøller blev født.

Fælles for alle seks er en stor glæde ved at gå på opdagelse, de nyder virkelig tiden i haven hvor de kan gå hvorhen de vil. Der er blevet undersøgt rigtig meget, alle buske er blevet endevendt og vores “hule” er blevet undersøgt mange gange. De har været sammen med mange af de voksne hunde lidt på skift og har lært meget af dem også. De har været ude at køre bil, lidt blandet fornøjelse, hylen til en start, men så faldt der ro over feltet og flere snorksov til vi kom til vores mål.

De har været “udsat for” støj og grydelåg, støvsuger, gulvskrubbe, mange hænder der klapper og kæler, både børn og voksne og de er meget glade for menneskekontakt. Vi mener de er godt rustede til deres nye tilværelse og vi tror de vil være til stor glæde og fornøjelse for deres nye familier.

God vind til jer små basser.

Her lidt billeder af totalt nyvaskede hvalpe 8 uger gamle: