Ja så blev de seks hvalpe 5 uger gamle. De spæner nu rundt i hele huset. Åbnes der til noget nyt, ja så kan man knap se r…. for små vippende hvalpehaler der dikker og vifter rundt eller stikker lige op i luften som små antenner, mens de spæner ud på nye opdagelser.

I nat sov de i fri dressur i stuen, for de sidste nætter har de vækket os med høje hyl kl 5 om morgenen, fordi de ville ud af indhegningen og lege. Og det gik glimrende, de er blevet gode til at finde aviserne til at tisse på m.m., enkelte smuttere men that’s life i et hundehus…………..så godt at køkkenrullen er opfundet.

De har selvfølgelig været i haven flere gange og ingen undtagelse sent på eftermiddagen, så der blev lidt fotosession ud af det hele. Vi har haft flere besøgende de sidste par døgn, bl.a. småbørn som elsker at kramme små vapper, så de er blevet nusset godt og grundigt, bare rolig, pelsen er der endnu og det er sundt for hvalpene at møde børn også, som vi jo desværre ikke har nogen små af mere. Så når der kommer nogen må man gribe chancen!!

De spiser godt og gror som de skal, og ja det går glimrende.

De 5 piger er reserveret, ledig er den blå han Blueberry.

Her er lidt billeder fra idag: