Igår blev Emilies hvalpe 2 uger.

De stortrives, er runde og trivelige.

Emilie er faktisk en supermor, således at hun også passer på de små når vi får gæster. De får en balle fra de varme lande, og især de små børn syntes hun skal skældes ud. Men vi byder hende også tidligt at få besøg, normalt venter vi til hvalpene er 3 uger gamle, men da jeg jo skal til Trige i næste weekend, og Kurt er helt alene på skansen her (og gerne vil koncentrere sig om hundene), så valgte vi at få besøgene allerede nu.

Vi har så bare lukket hende ud, så vi har kunnet se hvalpene i fred og ro, og jeg må sige der har været flere småfolk, som alle har været begejstrede for de små hvalpe. Men de største på 5 uger tog nu flere kegler, for de gad jo lege………..

Vi forsøger os med tidlig neurologisk stimulering her i huset. Hvilket betyder at hvalpene fra de er 0 til 2 uger bliver stimuleret neurologisk ganske forsigtigt hver dag. Jeg har læst mig til, at dette skulle medføre mere selvsikre voksne hunde samt nogle hunde der vil være bedre til at løse problemer.

Det gøres ved 5 simple øvelser hver dag i ganske kort tid:

kild mellem tæerne med en vatpind, hoved op og halen ned, hoved ned og halen op, maven i vejret og nedkøling. Hver øvelse laves i maks. 5 sekunder og en gang dagligt.

Læs evt. mere i Mary Rays Superhunden, Ateliers forlag.

der er så et andet program fra 2 ugers alder, det vender jeg tilbage til senere.

ALLE HVALPENE ER RESERVERET

Her er lidt billeder taget idag: