Laura fødte d. 12/4-09 ialt 6 flotte hvalpe, 5 piger og en enkelt dreng. Følg hvalpene her på bloggen:

Det var en helt ukompliceret fødsel og hvalpene havde pæne vægte fra starten af. Laura er en supermor, passer dem meget til en start og nu slapper hun lidt mere af.

De fylder 4 uger imorgen og er nu i stuen med masser af plads til at røre sig på, og spændende steder at udforske. De spiser ca. 3 måltider i døgnet, hvalpefoder blødt op og iblandet A-38, Kallun med ris og grønt, Oksekæber hakket, og indimellem lidt rester fra vores aftensmad eller en leverpostejmad.

De stortrives, gror pænt og er blevet meget aktive. Der har været besøg flere gange og alle pigerne er nu reserveret til gode hjem.

Og Laura tager bare familierne med storm, hun benytter enhver lejlighed til at blive kløet og klappet, selvfølgelig når hun lige har sikret sig at det ingen trussel er for de små med alle de “fremmede” i stuen.

De fik deres første ormekur idag.

Og en masse nye bamser m.m. Jeg fandt to store poser i genbrugsen for kr. 60, så man kan komme langt med små bamser som børnene er blevet trætte af at lege med. Desuden fik de lidt reb og andre legeting fra Alt til Hund og Kat i Nykøbing Sjælland.

Hvalpene er bare nuser smiley allesammen, og deres personligheder træder mere og mere frem for hver dag. De er nysgerrige og leger dagen lang, når de altså ikke lige tager en blunder.

Her er lidt billeder taget idag: