Emma fødte d. 25/4 ved kejsersnit 4 zobel/hvide piger. De var flotte i vægte fra start, dog en smule omtumlede efter at mor Emma havde fået kejsersnit. Så det tog lidt længere end normalt for de små at få deres første tår mælk. Den førstefødte tabte sig og vi prøvede med tilskud og ekstra hjælp ved patten. Men den blev hurtigt overhalet af sine søstre, både i vægt og m.h.t. kræfter. Så vi valgte at lade hende få ny mor, idet Emilie fødte en uge senere, og hvalpene i dette kuld passede bedre til hendes størrelse smiley

Så nu har Emma kun 3 piger at passe, og det går fint. Der var lidt ekstra bøvl p.g.a. let infektion i Emmas operationssår, så hun måtte have lidt ekstra penicillin. Men nu er alt iorden og de små åbnede øjne for flere dage siden. De sover stadig en del, men møver rundt i kassen og er runde og trivelige.

Pige nr. 1 er reserveret.

her er billeder taget idag: